Securitatea digitală a unui site web este cel mai important factor atunci când ai de-a face cu sute de sesiuni zilnic. Poate că o interfață mai rudimentară va supăra 5-10 utilizatori, însă o problemă de securitate va întoarce tot traficul împotriva ta.

Cum te-ai simți să afli că site-ul tău web are probleme de securitate mari? Că o parte din utilizatorii tăi și-au pierdut date prețioase despre ei și firmele lor, doar din cauză că serverul tău web nu a fost destul de bine securizat?

Pentru toată lumea, asta ar fi o pierdere imensă. Tu și site-ul tău veți pierde încrederea primită din partea utilizatorilor, iar utilizatorii vor pierde date extrem de importante pentru ei, recuperarea acestora fiind una complicată.

Din acest motiv, ne-am gândit că ar trebui să-ți prezentăm Imunify360 – o suită cuprinzătoare de produse de securitate, gândite și dezvoltate special pentru web servere bazate pe Linux! În articolul de astăzi, vom discuta exact despre asta – Imunify360 și cum îți poate ajuta acest produs site-ul web!

Ce e Imunify360?

Imunify360 este un produs dezvoltat în special pentru a asigura securitatea serverelor web Linux.  Acesta are ca scop detectarea și curățarea potențialelor atacuri sau fișiere ce îți pot afecat serverul, ca apoi să devină o primă linie în securitatea serverului tău.

Imunify360 ajută providerii de hosting, ca noi, să automatizeze procesele de securitate, însă cei care dețin site-uri web pe serverele noastre profită cu adevărat de Imunify! 

Imunify360 se bazează pe tehnologie de tip machine-learning pentru a oferi protecție totală în fața atacurilor malițioase și comportamentelor anormale pe un server, inclusiv atacuri de tip DDOS!

Care sunt avantajele Imunify360?

Avantajele Imunify360 care vor schimba securitatea site-ului tău și te vor lăsa fără griji sunt:

  • Firewall avansat, bazat pe inteligență artificială, ce detectează din timp orice pericol.
  • Detector de intruși și sistem de protecție – reguli de tip „deny” pentru a elimina orice pericol dinainte să existe.
  • Scanarea pentru malware – scanare automată a fișierelor pentru detectarea conțintului malițios.
  • Monitorizarea Reputației Website-ului – analizează dacă site-ul tău sau IP-ul acestuia este blocat de către cineva și de ce.
  • Apărare Proactivă – protejează website-urile create pe baza PHP.

De ce tipuri de atacuri malițioase te ferește Imunify360?

Avantajele Imunify 360 sunt clare, însă ar trebui să vedem și care sunt atacurile malițioase de care Imunify360 te ferește atunci când ai cea mai mare nevoie.

  • Atacuri de tip brute force, atât la nivelul rețelei, cât și la nivel HTTP.
  • Exploatarea vulnerabilităților, mai ales la lansarea site-ului web.
  • DoS (Denial Of Service).
  • Port Scanning.

Aceste atacuri sunt periculoase pentru website-uri și servere și pot aduce daune foarte mari atât reputației, cât și contului bancar al firmei!

Care e diferența dintre alte soluții de securitate și Imunify360?

Spre deosebire de alte soluții de securitate, Imunify360 explorează mult mai adânc fiecare strat de securitate al site-ului tău web. Asigură că fiecare palier este securizat cum trebuie.

Dacă vrei să vezi mai multe despre asta, cei de la Imunify360 au creat un grafic care să-ți arate exact unde se opresc alte aplicații de securitate și cât de departe merg ei. Partea albă se referă la soluții obișnuite, iar toată partea verde evidențiază toate opțiunile în plus pe care Imunify360 le oferă:

Cum te protejează Imunify360

Unde poate fi instalat Imunify360?

Imunify360 poate fi instalat pe majoritatea sistemelor popualare: Ubuntu, CentOS, Debian, WHM, cPanel, Plesk, DirectAdmin, redhat, AlmaLinux. De asemenea, Imunify360 beneficiază de o instalare de tip standalone – astfel, poate fi instalat practic oriunde! 

Concluzii

Imunify360 este un instrument mult prea folositor pentru a nu fi în suita oricărui server. Din fericire, toate serverele noastre beneficiază de acest instrument – astfel, site-urile tale web sunt cu adevărat protejate! 

Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi de securitate, te sfătuim să stai cu ochii pe blogul nostru. Vrem să te ținem la curent constant și să-ți oferim securitatea necesară, indiferent de planul sau abonamentul tău!

>
Adrian Chiruță
Scopul meu este de a oferi servicii perfecte pentru cei care doresc să își stabilească prezența online. Cred că este esențial ca experiența clientului să depășească așteptările și de aceea mă dedic să asigur că fiecare aspect al proiectului este executat la cel mai înalt standard.

Adaugă comentariul

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Cauți mai departe?