Protec╚Ťie brand

Protec╚Ťie brand

╚śtim c├ót de mult munce╚Öti pentru brandul t─âu. Suntem ╚Öi noi antreprenori. De aceea, suntem primii din Rom├ónia ce ├«╚Ťi ofer─â un instrument unic ╚Öi gratuit, care va verifica pericolele ce p├óndesc asupra numelui t─âu de domeniu, ├«n doar 15 secunde!

Protec╚Ťie brand: cheia afaceii tale

La cyber_Folks g─âse╚Öti singurul motor de c─âutare pentru protec╚Ťia brandului din Rom├ónia.

Pentru majoritatea antreprenorilor, domeniul este str├óns legat de brand. Atunci c├ónd lucrezi la un brand personal ani de zile, este firesc s─â ├«i oferi cea mai bun─â protec╚Ťie.

Acesta este motivul pentru care, pe baza cercet─ârilor efectuate de Harvard, suntem prima companie de hosting din Rom├ónia, care a dezvoltat un motor de c─âutare a poten╚Ťialelor amenin╚Ť─âri pentru domeniul t─âu. Prezent─âm nume de domenii similare cu al t─âu, ├«mp─âr╚Ťite ├«n pericole fonetice, tipografice ╚Öi omografice.

Typosquatting, cybersquatting, atac omografic – toate acestea sunt exemple de activit─â╚Ťi despre care merit─â s─â ╚Ötii mai multe, pentru a le combate ├«n mod eficient. Completeaz─â domeniul t─âu, iar noi vom verifica ce nume pot reprezenta un poten╚Ťial pericol.