Servere VPS

Mediu virtual privat, exact așa cum îți dorești

Când ai nevoie de un server propriu, dar în același timp ți-ar ajunge doar o parte din resursele unei mașini fizice – soluția este VPS-ul. Poți opta pentru un hosting VPS cu sau fără cPanel.

vps_IN!
Pentru aplicații mici și simple
Capacitate
30 GB SSD
4.99 5.94 € / lună - 10%
4 49 € / lună 5 34 € / lună line
CPU 1 Core
RAM 2 GB
IP dedicat 1 IP
Uplink 100 Mbps
 • Trafic lunar necontorizat
 • Interfață administrare
 • Activare în 5 minute
Promoția este valabilă doar la prima comandă pe 1 lună
vps_UP!
Pentru aplicații și site-uri web mari
Capacitate
90 GB SSD
19.99 23.79 € / lună - 25%
14 99 € / lună 17 84 € / lună line
CPU 4 Core
RAM 8 GB
IP dedicat 1 IP
Uplink 100 Mbps
 • Trafic lunar necontorizat
 • Interfață administrare
 • Activare în 5 minute
Promoția este valabilă doar la prima comandă pe 1 lună
vps_GO!
Pentru servicii web dedicate
Capacitate
180 GB SSD
39.99 47.59 € / lună - 50%
19 99 € / lună 23 79 € / lună line
CPU 6 Core
RAM 12 GB
IP dedicat 2 IP
Uplink 1Gbps
 • Trafic lunar necontorizat
 • Interfață administrare
 • Activare în 5 minute
Promoția este valabilă doar la prima comandă pe 1 lună
vps_FLY!
Pentru soluții IT individuale
Capacitate
360 GB SSD
64.99 77.34 € / lună - 23%
49 99 € / lună 59 49 € / lună line
CPU 8 Core
RAM 16 GB
IP dedicat 2 IP
Uplink 1Gbps
 • Trafic lunar necontorizat
 • Interfață administrare
 • Activare în 5 minute
Promoția este valabilă doar la prima comandă pe 1 lună

Servere VPS – mai multe resurse și controlul de care ai nevoie

Activare rapidă

Alți provideri te fac să aștepți ore până la activarea VPS-ului? Noi ți-l livrăm online în doar câteva minute.

Infrastructură premium

Folosim echipamente de ultimă generație – cele mai renumite branduri de servere Supermicro și Dell.

Virtualizare OpenVZ

Utilizăm puterea tehnologiei OpenVZ pentru a oferi cea mai avantajoasă soluție de server virtual la un cost accesibil.

Uptime garantat 99.9 %

Știm că orice minut în care site-ul tău nu e online, te costă. De aceea, asigurăm un uptime de 99.9%.

Full VPS Root acces

Cu acces full root si conectare SSH, îți poți instala și customiza software-ul dorit, indiferent de necesități.

Data center în România

Toate serverele sunt găzduite în România (Cluj Napoca și București), în cele mai noi și sigure centre de date – securitate garantată.

Limitări de cost, nu de viteză

Soluția noastră de server VPS rulează pe platforma de virtualizare OpenVZ. Aceasta creează multiple VPS-uri izolate pe un singur server fizic, permițând partajarea hardware-ului și o gestionare eficientă.

Fiecare VPS se comportă exact ca un server de sine stătător și poate fi repornit în mod independent. Este aceeași situație ca în cazul deținerii unui server dedicat, dar fără cheltuieli pentru acces root complet, procese, utilizatori, fișiere, adrese IP etc.

Îți recomandăm și următoarele servicii

Panou de control

E atât de simplu să îți poți gestiona site-urile, domeniile și fișierele dintr-o singură locație. Îți punem la dispoziție cel mai bun instrument pentru management-ul serverului – conceput pentru a fi un panou de control intuitiv și simplu de utilizat, cPanel îți oferă acces la o gamă largă de funcţionalităţi. Cost afișat în limita a 5 conturi cPanel.

23.95 € / lună

Backup profesional

Serviciul de Backup profesional incremental realizează câte o copie zilnică a fișierelor, emailurilor si a bazelor de date, care se păstrează timp de minim 5 zile. Execută backup la nivelul întregului server VPS. Include licenta plugin backup + 150 GB storage extern.

15 € / lună

IP-uri suplimentare

Cu siguranță vei întâlni situații în care vei avea nevoie de o adresă IP dedicată sau de mărirea lățimii de bandă – fie că e vorba de instalarea unui SSL, pentru trimiterea de e-mailuri sau doar pentru propulsarea în clasamentul browserului. Nu-ți face griji, ți-l vom aloca în doar câteva momente!

2 € / lună

Suport tehnic standard

E normal ca uneori să ai nevoie de ajutor. Din acest motiv, poți apela cu încredere la echipa de suport tehnic oricând, in intervalul orar 08-20, de luni până vineri. Poate vei avea nevoie de configurare module php, apache, mysql sau restore de backup – atunci vei ști imediat la cine să apelezi. Ai incluse 4 ore de suport tehnic, fiecare ora suplimentara fiind taxata cu 10€ .

30 € / lună

Monitorizare server și suport tehnic business

Nu ai timp sa monitorizezi serverul sau nu deții cunoștințele necesare de management al unui server VPS? Fii fără griji și lasă echipa de experți tehnici să o facă în locul tău : vei beneficia de suport tehnic indiferent de zi iar serverul tau va fi monitorizat non-stop! Deoarece cerințele tale sunt prioritare, oricând unul dintre tehnicieni va fi disponibil să îți răspundă solicitării. Ai incluse 5 ore de suport tehnic, fiecare ora suplimentara fiind taxata cu 10€ .

50 € / lună

Servere VPS – întrebări frecvente

Serverele VPS cu administrare sunt servicii în care administrarea serverului este efectuată de compania de hosting. În calitate de client, nu primești administrare root – primești un mediu pregătit pentru muncă cu un panou de administrare. Furnizorul de găzduire este cel, care se ocupă de aspecte tehnice, precum actualizări ale sistemului, operare și monitorizare a serviciilor de bază (cum ar fi serverul www, baza de date, mail-ul sau FTP).
Dacă alegi un server vps managed, de obicei, nu poți decide asupra sistemului de operare și nu vei primi nici posibilitatea de administrare a serverului (așa-numitul root).

La VPS-uri și servere cu administrare, permisiunea de root se află întotdeauna la entitatea, care administrează serverul. În unele cazuri, clienții își doresc și unele privilegii root, însă acest lucru duce la conflicte pe termen lung. Pentru a facilita gestionarea responsabilității – folosim o regulă simplă, și anume, că permisiunea root aparține numai managerului serverului.

Da, în cazul serverelor VPS cu administrare (managed), clientul primește un panou de administrare complet funcțional. Este dezirabil, ca panoul să fie același cu cel, pe care îl cunoști de la găzduirea ta shared. În cazul clienților brandului nostru, care au folosit înainte un serviciu de hosting shared – acesta este, de obicei, panoul cPanel.

Serverul VPS garantează resurse de hardware specifice și un panou de administrare. Panoul este compatibil cu mediul gestionat de furnizorul de hosting, ca parte a găzduirii web. Prin urmare, nu există posibilitatea instalării în sistem unor servicii „incompatibile” sau software la cerere, care ar putea intra în conflict cu cerințele generale ale panoului de administrare. Pachetul de software include suport pentru e-mail și soluții complete pentru site-uri web – server web cu gestionare PHP, server pentru baza de date și server FTP.