Câștigă premii speciale

Ia parte la concursurile organizate de cyber_Folks pentru a câștiga cele mai tari premii. În secțiunea aceasta vei găsi toate concursurile pe care le organizăm cu ocazia diferitelor evenimente și momente importante pentru compania noastră. Verifică această pagină în fiecare zi dacă vrei să fii unul dintre fericiții câștigători.

De ce merită?

Îți testezi cunoștințele

Întrebări legate de e-commerce, SEO, securitate pe internet și multe altele! Poți trata concursul ca pe un autotest.

Câștigi premii

În cadrul fiecărui concurs punem la bătaie diferite premii, atât sub formă de gadgeturi cât și servicii.

Te distrezi maxim

Cel mai important este să te distrezi! De aceea, în cadrul fiecărui concurs vom adăuga un strop de andrenalină.

Întrebări frecvente

Te îndemnăm să vizitezi pagina noastră web în fiecare zi pentru a fi la curent cu toate noutățile. Pe acest landing vei găsi toate concursurile active la acel moment. Dacă nu vezi niciun concurs în această secțiune, înseamnă că în acel moment nu activează niciunul.

Când vom avea un concurs activ, pe acest landing vei găsi descrierea acestuia împreună cu un button către test. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe el și să urmezi indicațiile din formular.

Toate informațiile le vei găsi în descrierea concursului pe acest landing. Dacă concursul este organizat în cadrul unui eveniment offline, rezultatele concursului vor fi anunțate pe standul nostru. Dacă concursul este organizat online, câștigătorul va primi un e-mail din partea noastră cu detaliile despre cum își poate revendica premiul