Lansezi noul t─âu magazin online? Hai s─â-i g─âsim un domeniu!

E-commerce – cheia succesului afacerii tale

Cum s─â alegi un hosting pentru E-commerce?

Conversie mai bun─â

Un magazin online cu ├«nc─ârcare mai rapid─â favorizeaz─â loialitatea clien╚Ťilor ╚Öi conversiile. Potrivit hubspot.com, diminuarea timpului de ├«nc─ârcare al magazinului cu 2 secunde aduce o cre╚Ötere de chiar ╚Öi 50% a ratei de conversie. M─âre╚Öte viteza magazinului t─âu cu p├ón─â la 18x!

Securitate

Fiabilitatea ╚Öi securitatea datelor magazinului t─âu ╚Öi ale clien╚Ťilor t─âi sunt prioritatea noastr─â. Protec╚Ťie eficient─â, AntiDDos, WAF ╚Öi certificate SSL – toate sus╚Ťinute de o perioad─â lung─â de p─âstrare a backup-ului.

Cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi idei

Ai un magazin online ╚Öi un serviciu de hosting excelent, ├«ns─â afacerea nu merge bine? Ai nevoie de cuno╚Ötin╚Ťe suplimentare sau de idei pentru a te dezvolta? Particip─â acum la webinarele cyber_Folks, consult─â blogul nostru ╚Öi profit─â de sfaturile care ├«╚Ťi vor duce afacerea la un nou nivel!

E-commerce performant: experien╚Ťa ne ├«nva╚Ť─â!

Un website din domeniul auto avea servere cu adev─ârat puternice (marca IBM). La acel moment, SSD-urile abia ├«ncepeau s─â apar─â pe pia╚Ť─â, serverul clientului afl├óndu-se pe suporturi de date rapide, dar tot de tip disc.

La un moment dat, chiar de s─ârb─âtori, c├ónd oamenii au ├«nceput s─â se uite peste oferte de ma╚Öini mai des dec├ót de obicei, performan╚Ťa site-ului a sc─âzut semnificativ. ├Än c├óteva ore, site-ul aproape s-a blocat. La ├«nceput, am crezut c─â poate ├«n urma unei audien╚Ťe ├«n continu─â cre╚Ötere, s-a produs saturarea benzii. Cu toate acestea, s-a dovedit c─â nu conexiunea era problema.

Am analizat ├«mpreun─â cu clientul ceea ce se ├«nt├ómpl─â exact pe server… s-a dovedit c─â motivul principal a fost arhitectura aplica╚Ťiei! Aceasta ad─âuga TOATE fotografiile ma╚Öinilor ╚Öi ale pieselor oferite ├«ntr-un singur folder ╚Öi nu le-a ╚Öters niciodat─â. ├Än consecin╚Ť─â, folderul avea un num─âr format din ╚Öapte cifre de fi╚Öiere, iar fiecare solicitare a dus la cre╚Öterea timpului de ├«nc─ârcare.

Datorit─â ajutorului nostru, clientul ╚Öi-a ├«mbun─ât─â╚Ťit aplica╚Ťia care a revenit imediat la via╚Ť─â.

Pe tine cum te putem ajuta în găzduirea și gestionarea magazinului online?

Marin

├Ämi place s─â fiu o persoan─â bun─â ╚Öi ├«ncerc de fiecare dat─â transform lumea ├«ntr-un loc mai bun prin propriile ac╚Ťiuni.

Conversiile și timpul de încărcare al paginii

La cyber_Folks punem foarte mare accent pe performan╚Ť─â. Astfel, am conceput un web hosting capabil s─â m─âreasc─â viteza magazinelor online ├«n mod radical. De ce?

Conform cercetărilor efectuate de Hubspot, timpul de încărcare al paginii este strâns legat de rata de conversie. Se pare că un timp de încărcare lung al paginii web poate reduce rata de conversie a utilizatorilor cu până la 50%.

Podcast-ul ÔÇ×Marketing School ÔÇô Digital Marketing and Online Marketing TipsÔÇŁ, sus╚Ťinut de personalit─â╚Ťi cunoscute precum Neil Patel ╚Öi Eric Siu, vorbe╚Öte despre cazul companiei de retail Walmart care a ob╚Ťinut o cre╚Ötere a veniturilor de 4%, datorit─â reducerii timpului de ├«nc─ârcare al paginii cu 2 secunde – pe scara performan╚Ťei Walmart, este ├«n continuare un rezultat impresionant.

Pe baza: https://skilled.co/resources/speed-affects-website-infographic/

Cum ar trebui s─â fie hosting-ul ideal pentru E-commerce?

Magazinul tău online în 2 min.

Instrumentul de c─âutare a domeniilor pus la dispozi╚Ťie ╚Öi posibilitatea instal─ârii automate a aplica╚Ťiilor ├«╚Ťi simplific─â munca. Datorit─â Softaculous, vei lansa un magazin online ├«n Prestashop sau WooCommerce ├«n 2 minute.

Suport excelent

Dac─â ai ├«ntreb─âri cu privire la g─âzduire, domenii, servere ╚Öi certificate SSL ÔÇô ├«╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie ├«n orice moment.
Suport clien╚Ťi non-stop (24/7) pentru a rezolva orice problem─â tehnic─â!

Viteza de încărcare

Tehnologiile NVMe ╚Öi LiteSpeed Cache asigur─â o performan╚Ť─â ╚Öi vitez─â foarte bun─â, iar asta influen╚Ťeaz─â pozitiv pozi╚Ťia ├«n Google ╚Öi conversiile. Astfel, po╚Ťi atrage ╚Öi mai mul╚Ťi clien╚Ťi noi!