Vino la Meet Magento!

Întâlnește-te cu echipa cyber_Folks!

Cluj-Napoca, 8 mai, Grand Hotel Italia, standul de lângă intrarea în sala de conferință, pe partea dreaptă.

🧐 Auditul magazinului tău!

Auditul site-ului sau magazinului tău în doar câteva secunde? Este posibil! Tone de informații inspiraționale ce pot fi implementate imediat! Efectuează-l singur prin scanarea codului QR de pe standul nostru sau vino la unul dintre Folkși 😎 pentru a afla, adițional, ce necesită o atenție deosebită.

💡Concurs – arată cunoștințele tale!

Știi câte ceva despre e-commerce și ești o persoană competitivă? Te invităm să iei parte la concursul nostru și să câștigi o Boxă Portabilă Polaroid P2 Music Player Bluetooth! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect și într-un timp cât mai scurt la 20 de întrebări despre e-commerce.

Doar un singur răspuns este corect. Concursul se desfășoară până la ora 15:30, iar rezultatele vor fi afișate la standul nostru la ora 16:00 – atunci îți vei putea lua premiul.

🤔 Cunoștințe de luat acasă!

Ne place să împărtășim cunoștințele noastre, așadar vei putea lua cu tine acasă un scurt pliant despre CMS-ul Magento. Află mai multe despre ce este Magento și cum poți îmbunătăți performanța magazinului tău pe acest CMS. 💡Vizitează standul nostru și ia-ți un exemplar!

🤩 Prezentare!

Cunoștințe și inspirații aplicabile imediat după întâlnire! Artur Pajkert va vorbi despre cum inteligența artificială (AI) te poate ajuta în magazinul tău online. Vei afla cum poți utiliza, în practică, AI și cum o facem deja la cyber_Folks! Sala de conferință, ora 14:00.

Să vorbim despre găzduirea Magento!

Găzduire rapidă

Găzduire performantă pentru magazinul tău pe discuri ultra-rapide NVMe! Creează-ți propriul magazin și vinde fără să iei în considerare regulamentele marilor portaluri de marketplace. Gata cu proviziile și discuțiile. În sfârșit, o afacere doar a ta! 🫵

Securitate ridicată

În găzduirea de la cyber_Folks backupul bazei de date este efectuat la fiecare 4 ore. Astfel, în cazul unei avarii a magazinului tău, vei putea recupera toate datele dintr-un backup. 🤝  Convinge-te singur cât de ușor și sigur poate fi comerțul în mediul online. 🛒

Suport de neegalat

Dacă întâmpini dificultăți și ai nevoie de ajutorul nostru – suntem pentru tine peste tot: telefon, e-mail, chat. ✌️ În zilele lucrătoare răspundem, în medie, în 4 minute și 26 de secunde, iar NPS-ul nostru pe ultima lună a fost de +90 (pe o scară de la -100 la +100). 😊