Hai să găsim un domeniu pentru proiectul sau clientul tău!

De ce dezvoltatorii web aleg cyber_Folks?

Performanță cu până la 79 de ori mai bună

În testele efectuate, găzduirea noastră WordPress obține scoruri de până la 79 de ori mai bune decât găzduirea clasică, bazată pe aceeași versiune PHP. Cum? Soluția se bazează pe discuri NVMe, procesoare cu 48 Core și tehnologii precum HTTP/2 și LSCache, datorită cărora viteza de încărcare a site-ului web pur și simpu… crește!

Suport în 4 min.

Cum e posibil? Simplu! Pentru că suntem pasionați și 100% dedicați. Acesta este motivul pentru care monitorizăm constant parametri precum NPS (Net Promoter Score) care testează tendința de a recomanda brandul nostru și FTR (First Time Resolution). Practic, examinăm timpul mediu care trece de la întrebare la răspuns, de la contact la soluție.
Suntem mândri să împărtășim cu tine că media FTR-ului în ultima lună este de doar 4 minute și 26 de secunde!

Backup cu până la 28 de zile în urmă

Alegând găzduirea noastră, profiți de una dintre cele mai bune soluții de backup. Backupul site-ului se efectuează în fiecare zi și îl poți restaura cu până la 28 de zile în urmă. În unele cazuri, backupul bazei de date se face la fiecare 6 ore.

Informații tehnice

Ți s-a întâmplat să te sune clientul și să-ți spună că serverul nu funcționează și să nu știi ce se întâmplă? Pentru a preveni astfel de situații, avem pagini de monitorizare unde descriem în detaliu cursul fiecărui incident. Mai mult, în cazul unor incidente te poți abona la notificări prin SMS sau e-mail, pentru a primi imediat informații despre remedierea unui posibil defect.

Protecție multiplă

Poți filtra solicitările către server folosind tehnologia noastră proprie WAF, care este un alt firewall, după mod_security. Solicitările suspecte vor fi oprite, hacker-ul va fi adăugat pe lista neagră și nu va mai avea acces pe nicio pagină web, protejată cu acest mecanism. Așadar, paginile tale sunt protejate imediat, în cazul în care se va detecta o activitate suspectă pe oricare alt site.

Instalare ușoară de certificate SSL

În cadrul tuturor serviciilor noastre beneficiezi de o gamă largă de certificate SSL, cu ajutorul cărora poți proteja rapid și ușor site-urile web create pentru clienți. Proiectul tău va fi protejat imediat printr-o comunicare criptată între browser și server.

Path traversal… oprit!

În calitate de dezvoltator web, cu siguranță urmezi cele mai bune practici de programare. Cu toate acestea, știm cu toții că uneori există potențiale amenințări, care pândesc în componentele sau pluginurile pe care le folosim atunci când lucrăm la site-urile web ale clienților.

De aceea, la cyber_Folks folosim diverse metode de protecție: de exemplu, pe baza detectării unor solicitări periculoase către server. În WordPress, multe dintre atacurile și vulnerabilitățile în pluginuri se bazează pe mecanismul path traversal și pe încercarea de afișare a conținutului fișierului wp-config.php. Mecanismele WAF pe care le folosim blochează multe încercări de acest tip.

Prin urmare, site-urile clienților noștri nu au suferit în urma vulnerabilităților populare, de ex. în duplicator sau Rev Slider.

Ce mai putem face pentru Tine?

Ideal pentru Tine
și clienții Tăi

Server LiteSpeed

LiteSpeed este cel mai rapid server www. Îmbunătățește semnificativ performanța și scalabilitatea site-urilor web. În plus, are o extensie anti-DDOS încorporată pentru o protecție extinsă.

LSCache

Traficul către site-ul tău este analizat și filtrat în timp real. Astfel, dacă se detectează o caracteristică îngrijorătoare a acestuia, tentativa de hacking este blocată pe baza a câtorva mii de reguli furnizate de Imunify360.

Acces SSH

Lucrează confortabil în fișiere direct pe server, poți utiliza soluții de tip git.

Protecție WAF

Plugin specific web serverului LiteSpeed, creat special pentru performanța sporită WordPress și nu numai.

Imunify360 Proactive Defense™

Una dintre cele mai une soluții pentru securitate la nivel de server. Detectează proactiv atacurile pe care alte soluții de scanare nu le pot identifica.