Hai s─â g─âsim un domeniu pentru proiectul sau clientul t─âu!

Dezvoltatori Web de succes ├«n 3…2…1!

De ce dezvoltatorii web aleg cyber_Folks?

Performan╚Ť─â cu p├ón─â la 79 de ori mai bun─â

├Än testele efectuate, g─âzduirea noastr─â WordPress ob╚Ťine scoruri de p├ón─â la 79 de ori mai bune dec├ót g─âzduirea clasic─â, bazat─â pe aceea╚Öi versiune PHP. Cum? Solu╚Ťia se bazeaz─â pe discuri NVMe, procesoare cu 48 Core ╚Öi tehnologii precum HTTP/2 ╚Öi LSCache, datorit─â c─ârora viteza de ├«nc─ârcare a site-ului web pur ╚Öi simpuÔÇŽ cre╚Öte!

Suport clien╚Ťi ├«n 4 min.

Cum e posibil? Simplu! Pentru c─â suntem pasiona╚Ťi ╚Öi 100% dedica╚Ťi clien╚Ťilor no╚Ötri. Acesta este motivul pentru care monitoriz─âm constant parametri precum NPS (Net Promoter Score) care testeaz─â tendin╚Ťa de a recomanda brandul nostru ╚Öi FTR (First Time Resolution). Practic, examin─âm timpul mediu care trece de la ├«ntrebare la r─âspuns, de la contact la solu╚Ťie.
Suntem m├óndri s─â ├«mp─ârt─â╚Öim cu tine c─â media FTR-ului ├«n ultima lun─â este de doar 4 minute ╚Öi 26 de secunde!

Backup cu până la 28 de zile în urmă

Aleg├ónd g─âzduirea noastr─â, profi╚Ťi de una dintre cele mai bune solu╚Ťii de backup. Backupul site-ului se efectueaz─â ├«n fiecare zi ╚Öi ├«l po╚Ťi restaura cu p├ón─â la 28 de zile ├«n urm─â. ├Än unele cazuri, backupul bazei de date se face la fiecare 6 ore.

Informa╚Ťii tehnice

╚Üi s-a ├«nt├ómplat s─â te sune clientul ╚Öi s─â-╚Ťi spun─â c─â serverul nu func╚Ťioneaz─â ╚Öi s─â nu ╚Ötii ce se ├«nt├ómpl─â? Pentru a preveni astfel de situa╚Ťii, avem pagini de monitorizare unde descriem ├«n detaliu cursul fiec─ârui incident. Mai mult, ├«n cazul unor incidente te po╚Ťi abona la notific─âri prin SMS sau e-mail, pentru a primi imediat informa╚Ťii despre remedierea unui posibil defect.

Protec╚Ťie multipl─â

Po╚Ťi filtra solicit─ârile c─âtre server folosind tehnologia noastr─â proprie WAF, care este un alt firewall, dup─â mod_security. Solicit─ârile suspecte vor fi oprite, hacker-ul va fi ad─âugat pe lista neagr─â ╚Öi nu va mai avea acces pe nicio pagin─â web protejat─â cu acest mecanism. A╚Öadar, paginile tale sunt protejate imediat, ├«n cazul ├«n care se va detecta o activitate suspect─â pe oricare alt site.

Instalare ușoară de certificate SSL

├Än cadrul tuturor serviciilor noastre beneficiezi de o gam─â larg─â de certificate SSL, cu ajutorul c─ârora po╚Ťi proteja rapid ╚Öi u╚Öor site-urile web create pentru clien╚Ťi. Proiectul t─âu va fi securizat imediat printr-o comunicare criptat─â ├«ntre browser ╚Öi server.

Dezvoltatori web – reu╚Öim ├«mpreun─â!

├Än calitate de dezvoltator web, cu siguran╚Ť─â urmezi cele mai bune practici de programare. Cu toate acestea, ╚Ötim cu to╚Ťii c─â uneori exist─â poten╚Ťiale amenin╚Ť─âri, care p├óndesc ├«n componentele sau pluginurile pe care le folosim atunci c├ónd lucr─âm la site-urile web ale clien╚Ťilor.

De aceea, la cyber_Folks folosim diverse metode de protec╚Ťie: de exemplu, pe baza detect─ârii unor solicit─âri periculoase c─âtre server. ├Än WordPress, multe dintre atacurile ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťile ├«n pluginuri se bazeaz─â pe mecanismul path traversal ╚Öi pe ├«ncercarea de afi╚Öare a con╚Ťinutului fi╚Öierului wp-config.php. Mecanismele WAF pe care le folosim blocheaz─â multe ├«ncerc─âri de acest tip.

Prin urmare, site-urile clien╚Ťilor no╚Ötri NU au suferit ├«n urma vulnerabilit─â╚Ťilor populare, de ex. ├«n duplicator sau Rev Slider.

Ce mai putem face pentru Tine?

Hosting pentru Dezvoltatori Web

Server LiteSpeed

LiteSpeed este cel mai rapid server www. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte semnificativ performan╚Ťa ╚Öi scalabilitatea site-urilor web. ├Än plus, are o extensie anti-DDOS ├«ncorporat─â pentru o protec╚Ťie extins─â.

LSCache

Traficul către site-ul tău este analizat și filtrat în timp real. Astfel, dacă se detectează o caracteristică îngrijorătoare a acestuia, tentativa de hacking este blocată pe baza a câtorva mii de reguli furnizate de Imunify360.

Acces SSH

Lucreaz─â confortabil ├«n fi╚Öiere direct pe server. De asemenea, po╚Ťi utiliza solu╚Ťii de tip git.

Protec╚Ťie WAF

Plugin specific web serverului LiteSpeed, creat special pentru performan╚Ťa sporit─â WordPress ╚Öi nu numai.

Imunify360 Proactive DefenseÔäó

Una dintre cele mai une solu╚Ťii pentru securitate la nivel de server. Detecteaz─â proactiv atacurile pe care alte solu╚Ťii de scanare nu le pot identifica.