Lansezi noul tău magazin? Hai să-i găsim un domeniu!

Cum să alegi un hosting pentru e-commerce?

Conversie mai bună

Un magazin online cu încărcare mai rapidă favorizează loialitatea clienților și conversia. Potrivit hubspot, diminuarea timpului de încărcare al magazinului cu 2 secunde aduce o creștere de chiar și 50% a ratei de conversie. Mărește viteza magazinului tău cu până la 18x!

Securitate

Fiabilitatea și securitatea datelor magazinului tău și a clienților tăi sunt prioritatea noastră. Protecție eficientă, AntiDDos, WAF și certificate SSL, toate susținute de o perioadă lungă de păstrare a backupului.

Poveste de acum câțiva ani

Un site auto avea servere cu adevărat puternice (marca IBM). La acel moment, SSD-urile abia începeau să apară pe piață, serverul clientului aflându-se pe suporturi de date rapide, dar tot de tip disc.

La un moment dat, chiar de sărbători, când oamenii au început să se uite peste oferte de mașini mai des decât de obicei, performanța site-ului a scăzut semnificativ. În câteva ore, site-ul aproape s-a blocat. La început, am crezut că poate în urma unei audiențe în continuă creștere, s-a produs saturarea benzii dar, în curând, s-a dovedit că nu conexiunea era problema.

Am analizat împreună cu clientul ceea ce se întâmplă exact pe server… s-a dovedit că motivul principal a fost arhitectura aplicației. Aceasta adăuga TOATE fotografiile mașinilor și ale pieselor oferite într-un singur folder și nu le-a șters niciodată. În consecință, folderul avea un număr format din șapte cifre de fișiere la un moment dat și fiecare solicitare la acesta a dus la creșterea timpului de încărcare.

Datorită ajutorului nostru, clientul și-a îmbunătățit aplicația care a revenit imediat la viață.

Cum te putem ajuta pe tine în gestionarea și găzduirea magazinului online?

Marin

Îmi place să fiu o persoană bună și încerc de fiecare dată transform lumea într-un loc mai bun prin propriile acțiuni.

Conversiile și timpul de încărcare al paginii

De ce punem foarte mare accent pe performanță și am conceput un web hosting capabil să mărească viteza magazinelor în mod radical?

Conform cercetărilor efectuate de Hubspot, timpul de încărcare al paginii este strâns legat de rata de conversie. Se pare că un timp de încărcare lung al paginii web poate reduce rata de conversie cu până la jumătate.

Podcast-ul „Marketing School – Digital Marketing and Online Marketing Tips”, susținut de personalități cunoscute precum Neil Patel și Eric Siu, vorbește despre cazul Walmart care a obținut o creștere a veniturilor de 4%, datorită reducerii timpului de încărcare al paginii cu 2 secunde, ceea ce, pe scara performanței Walmart, este în continuare un rezultat impresionant.

pe baza: https://skilled.co/resources/speed-affects-website-infographic/

Cum ar trebui să fie hosting-ul pentru magazin?

2 min. până la magazin

Instrument de căutare a domeniilor și posibilitatea instalării automate a aplicațiilor ușurează munca. Datorită Softaculous, vei lansa un magazin în Prestashop sau WooCommerce în 2 minute.

Suport excelent

Dacă ai întrebări cu privire la găzduire, domenii, servere și certificate SSL – îți stăm la dispoziție în orice moment.

Viteza de încărcare

Tehnologiile NVMe și LiteSpeed Cache asigură o performanță și viteză foarte bună, iar asta influențează pozitiv poziția în Google și conversiile.