Hai să găsim domeniul blogului sau site-ului tău!

Cum să lansezi o pagină sau un blog?

Pentru a lansa pagina ta online sau pentru a avea o adresă proprie de e-mail, ai nevoie de propriul tău domeniu. Domeniul este pur și simplu adresa site-ului tău într-un browser. De exemplu, pagina noastră web se află sub adresa cyberfolks.ro

Îți poți imagina un domeniu ca pe o etichetă cu informații despre conținut, iar e-mailul și adresa site-ului tău web au nevoie de un server: un spațiu în care vor fi stocate fișierele. Având un domeniu și web hosting, ești gata să începi construirea site-ului, magazinului sau blogului tău online.

Ce este hosting-ul?

Hostingul reprezintă închirierea unui server, cel mai adesea pentru a stoca site-ul și e-mailul tău. În timp ce un domeniu reprezintă un fel de etichetă, serverul este „sertarul” pentru stocarea și partajarea datelor: e-mailuri, fișiere și bazele de date ale site-ului tău. De obicei, găzduirea este achiziționată pe perioadă anuală.

Serviciile de hosting se diferențiază, în primul rând, prin capacitatea serverului, servicii suplimentare, securitate, suport și performanță.

De ce să alegi domeniul și hosting-ul nostru

Mai multe vizite

Blog, site, forum cu încărcare rapidă – toate acestea sporesc loialitatea clienților și conversiile, iar tehnologia de care vei avea parte prin intermediul serviciilor noastre de web hosting, favorizează performanța.

Mai sus în Google

Timpul de încărcare și fiabilitatea sunt factori importanți pentru construirea reputației tale în motoarele de căutare… iar în unele pachete, primești GRATIS monitorizarea cuvintelor cheie!

4 min 26 sec.

Acesta este timpul mediu de răspuns la un ticket trimis echipei noastre de suport. Suficient de rapid pentru tine?

Mii de ore de documentații, pentru ca tu să nu mai trebuiască să o faci.

Am pregătit toată infrastructura în așa fel încât accesul să fie intuitiv, plăcut și ușor, atât pentru începători, cât și pentru specialiști din diferite industrii sau dezvoltatori web.

În panou vei găsi posibilitatea instalării automate de aplicații populare, precum WordPress, Joomla, PrestaShop sau altele.

Și dacă ceva ar fi să funcționeze altfel decât ai plănuit, nu-ți face griji! Suntem renumiți deja în păstrarea backup-ului pe o perioadă lungă de timp! Și totuși, atunci când problema întâmpinată necesită contactul cu noi – sună-ne, scrie-ne, vom fi bucuroși să te ajutăm!

Ideal pentru Tine

Site în maxim 2 minute

Creatorul de site-uri web și instalarea automată a aplicațiilor fac munca mai ușoară. Folosind Auto Installer-ul nostru, vei lansa un site web funcțional pe WordPress în maxim 2 minute.

Suport excepțional

Dacă ai întrebări cu privire la găzduire, domenii, servere sau certificate SSL – îți stăm la dispoziție în orice moment.

Pentru freelanceri

Creezi site-uri web pentru clienți? Cu ajutorul blogului nostru și a webinarelor, o vei putea face mai bine. Poți analiza fiecare pagină cu instrumentul nostru de site audit.

Pentru începători

În afară de serviciile tehnice, avem cunoștințe și idei. Pe blogul nostru vei găsi multe articole și webinare valoroase.

Pentru bloggeri

Ai ceva interesant de spus? Creează un blog, împărtășește-ți experiențele. Când vei atinge succesul, vom fi mai mult decât bucuroși să povestim despre Tine și pe blogul nostru.