Administrare servere VPS – cine se ocupă?

Atunci când vine vorba de administrare servere VPS, aceasta este facută de client. În acest caz, suportul tehnic gratuit se limitează la instalarea inițială.

De asemenea, tot gratuit, se oferă, la cerere, reinstalarea sistemului (fără panou de control) sau reboot-ul serverului.

Administrare servere VPS - cPanel

Administrare servere VPS – panou de control

Clientii cyber_Folks care au un serviciu VPS își pot administra singuri serverul direct din panoul de control cPanel.

Suport pentru administrarea serverelor VPS

În cazul în care nu deții cunoștințele necesare administrării serverului, poți opta pentru unul din pachetele de management standard sau business :

  • Suport tehnic standard – 15 €

E normal ca uneori să ai nevoie de ajutor. Din acest motiv, poți apela cu încredere la echipa de suport tehnic oricând, în intervalul orar 9-18, de luni până vineri. Indiferent dacă vei avea nevoie de configurare module php, apache, mysql sau restore de backup – suntem aici pentru tine. Ai incluse 5 ore de suport tehnic, fiecare oră suplimentara fiind taxată cu 10€ .

  • Monitorizare server și suport tehnic business VPS – 30 €

Nu ai timp să monitorizezi serverul sau nu deții cunoștințele necesare de management al unui server VPS? Fii fără griji și lasă echipa noastră tehnică să o facă în locul tău: vei beneficia de suport tehnic indiferent de zi, iar serverul tău va fi monitorizat non-stop!

Deoarece nevoile tale sunt prioritare, poți conta pe un răspuns la solicitarea ta, din partea tehnicienilor noștri, la orice oră. Ai incluse 10 ore de suport tehnic, fiecare oră suplimentară fiind taxată cu 10€.

În serviciul de suport tehnic NU este inclusă instalarea sau configurarea de platforme (WordPress, Magento, Prestashop etc. ). Administrarea serverului se referă strict la buna funcționare a serviciilor (apache, mysql, mail, dns) și instalarea, la cerere, a diferitelor module php.

Andreea Cioata
>
Andreea Cioata