Când ar trebui să fac upgrade la planul de găzduire?

Cel mai bun indicator că trebuie să îți schimbi planul este atunci când întâmpini perioade de nefuncționare și erori de indisponibilitate pe site-ul tău. Faptul că primești mult trafic pe site este tot un indicator sau, pur și simplu, pachetul actual nu își îndeplinește așteptările și optiunile/resursele nu sunt suficiente pentru a ajuta afacerea ta online să crească.

Site-urile se dezvoltă și se schimbă în timp, e absolut normal ca la un moment dat resursele alocate contului inițial să fie insuficiente.

Cu toate acestea, înainte de a face schimbarea, îți recomandăm să revizuiești site-ul și să încerci să îl optimizezi.  În plus, poți activa CDN și cache, care vor economisi și resursele serverului și te vor menține mai mult timp pe același plan. Verifică tot timpul ce anume îți consumă resursele și câte resurse mai ai disponibile.

Cum îmi actualizez planul de găzduire?

(trecem după ce vom știi, cum se va întâmpla la c_F RO)

După ce ai accesat, poți alege pachetul tă de gazduire în functie de resursele de care ai nevoie. În cele din urmă vei vedea sumarul comenzii, comanda va fi înregistrată, după care vei primi și factura.

Costul upgrade-ului este calculat ca si diferența între pachetul pentru care optezi și pachetul pe care îl deții în momentul de față, până la data scadentă.

Dacă ai nevoie de îndrumare sau dorești să ne ocupăm noi de acest aspect, ne poți solicita, fie prin e-mail la adresa suport@cyberfolks.ro, fie telefonic sau prin intermediul LiveChat-ului. Trebuie doar să descrii cererea ta ca și o actualizare a planului existent. Prețurile planurilor noastre de găzduire actuale le găsești pe site-ul nostru.

>
Bożena Irișec
Pasionată de e-commerce și tehnologii noi. Iubitoarea literaturii clasice și a istoriei aristocrației.