Configurare e-mail Outlook pentru clienți

Outlook este o aplicație de e-mail utilizată pe scară largă, dezvoltată de compania Microsoft. Cu ajutorul Microsoft Outlook, îți poți gestiona eficient e-mailurile, calendarele, contactele și sarcinile de lucru – toate acestea prin intermediul unei singure platforme.

Mai mult decât atât, MS Outlook eficientizează comunicarea și organizarea, sporind productivitatea atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Citește în continuare pentru a afla cum poți configura în mod eficient e-mailul tău în Outlook prin diferite metode:

Cum îți poți configura automat e-mailul Outlook prin cPanel?

cPanel, un panou de control pentru găzduirea web, oferă diverse instrumente pentru administrarea site-urilor web și a serverelor, inclusiv servicii de e-mail.

cPanel-ul pentru clienții cyber_Folks îți oferă posibilitatea de configurare automată a aplicației de e-mail Outlook, astfel încât să economisești timp și să eviți erorile de configurare.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

 1. Selectează Mail Manager
 2. Selectează Add/Remove Accounts
 3. Selectează Outlook (Express) AutoConfig
 4. Salvează fișierul generat pe hard-disk
 5. Rulează fișierul salvat

Prin configurarea Outlook cu cPanel, utilizatorii își pot accesa conturile de e-mail direct prin interfața familiară Outlook, permițând gestionarea eficientă a e-mailurilor și sincronizarea pe toate dispozitivele. Această integrare optimizează fluxul de lucru, facilitează o comunicare mai fluidă și asigură că utilizatorii își pot gestiona eficient conturile de e-mail în cadrul cPanel.

Configurare manuală e-mail Outlook

Alternativ, poți configura manual Outlook Express, parcurgând pașii de mai jos:

 1. Accesează Tools/Accounts.
 2. Selectează Add Mail.
 3. Display Name: Numele tău.
 4. Email address: adresa completă de e-mail (ex. cont@domeniu.ro).
 5. Incoming/outgoing: mail.domeniu.ro.
 6. Account Name: completează cu numele contului, este recomandat să folosești adresa de e-mail pentru a evita confuzii ulterioare în gestionarea conturilor de e-mail.
 7. Password: parola contului de email.

IMPORTANT: În secțiunea Servers bifează opțiunea My server requires authentification.

Andreea Cioata
>
Andreea Cioata