Instalare plugin pentru redirecționare link-uri spre https://

În acest articol, vei afla care sunt beneficiile instalării unui plugin pentru redirecționare link-uri spre HTTPS și cum îl poți configura:

HTTPS – de ce este important?

Știai că site-urile web care nu au o conexiune HTTP sunt marcate ca „Nesigure” pe Google Chrome? Atunci când Google consideră că un site web nu este sigur, acest lucru poate afecta încrederea vizitatorilor în acel website. În plus, capacitatea de utilizare a site-ului devine compromisă dacă nu se redirecționează HTTP către HTTPS (protocol de transfer hipertext securizat), deoarece vizitatorii ar putea fi nevoiți să ia măsuri suplimentare pentru a accesa conținutul site-ului. De exemplu, prin respingerea manuală a avertismentului de la Google.

În plus, Google a făcut din HTTPS un factor de clasare în 2014. Astfel, site-urile HTTPS se clasează mai sus pe prima pagină a rezultatelor motorului de căutare Google. Mai mult decât atât, site-urile care au un certificat SLL se încarcă cu 334% mai repede decât cele fără!

Cum instalezi plugin pentru redirecționare link-uri?

WP Force SSL - redirecționare link-uri
  • După instalare, activează funcția, iar link-urile care țin de WordPress vor fi redirecționate automat spre https://.

Atenție! Această setare nu funcționează în 100% din cazuri; dacă sunt link-uri setate manual în afara platformei, atunci nu va functiona pentru ele.

Redirecționare link-uri
Andreea Cioata
>
Andreea Cioata