Instalare WordPress – Plesk (WordPress Toolkit)

Cauți un ghid simplu și rapid de instalare WordPress prin Plesk? Ai ajuns la locul potrivit. În acest articol de suport, îți vom arăta câteva dintre beneficiile instalării WordPress prin Plesk, dar și cum poți face acest lucru din WordPress Toolkit.

Instalare WordPress – beneficii pentru utilizatori

Știati că peste 40% din site-urile web de pe Internet sunt create cu WordPress? În principiu, utilizatorii aleg această platformă de CMS pentru caracteristicile sale robuste, interfața intuitivă și opțiunile extinse de personalizare.

Un alt factor care contribuie la adoptarea pe scară largă a WordPress este integrarea sa cu software-uri de găzduire precum Plesk. Pentru a ajuta la construirea, securizarea și gestionarea site-urilor, dar și a aplicațiilor WordPress, Plesk a introdus WP Toolkit. Acest set de instrumente va putea automatiza o varietate de procese și sarcini de lucru, simplificând foarte mult activitatea ta – toate acestea dintr-un singur panou ușor de utilizat!

Cum intalezi WordPress prin WordPress Toolkit – Plesk?

  • Accesează panoul de administrare Plesk. În dreptul domeniului pe care dorești să instalezi platforma, intră pe modulul de instalare.
WordPress instalare
  • La următorul pas nu ar trebui să faci modificări mari. Setează doar user-ul, parola și adresa de e-mail. Cu acestea vei intra în panoul de administrare al platformei WordPress.
Optiuni Instalare WP
  • Începe instalarea platformei. De regulă, procesul nu durează mult.
  • Odată instalată platforma, poți intra direct de aici în panoul de administrare fără sa mai introduci user-ul și parola setată la pașii anteriori.
Log In Setup WP
  • Dacă dorești modificarea datelor de acces, o poți face tot de aici din [Setup].
Setup Log In WP

Pentru mai multe detalii și ajutor, contactează-ne. Echipa cyber_Folks este aici pentru tine!

Andreea Cioata
>
Andreea Cioata