Oferiți acces SSH?

Cauți o modalitate de a accesa și de a gestiona computerele de la distanță, în siguranță? Ei bine, un protocol SSH poate fi răspunsul. Citește mai departe pentru a vedea ce servere pot oferi acces SSH.

Ce este SSH?

SSH (Secure Shell Protocol) este o un protocol de administrare la distanță utilizat pe scară largă. Acesta oferă un mecanism robust și sigur pentru a accesa, controla și modifica serverele remote, prin Internet.

SSH utilizează criptarea ca modalitate principală de a te asigura că datele tale sunt protejate atunci când sunt trimise prin rețele potențial nesigure. Criptarea protejează împotriva amenințărilor, sporind securitatea conectării de la distanță și a partajării datelor.

Atunci când utilizezi SSH, lucrezi cu trei părți principale: comanda SSH, numele tău de utilizator și detaliile serverului – adresa IP sau domeniul acestuia. Gândește-te la acestea ca la încuietoarea, cheia și ușa computerului tău aflat la distanță.

Comanda SSH servește drept blocare, creând o conexiunea securizată. Numele tău de utilizator acționează ca o cheie, identificându-te pentru a obține acces. Detaliile serverului reprezintă ușa, specificând la ce computer te conectezi. Aceste componente lucrează împreună pentru a te asigura că poți interacționa în siguranță cu un computer remote.

Acces SSH pentru clienții cyber_Folks

Pe serverele de găzduire shared și reseller nu se oferă acces SSH.

Pentru acces SSH este nevoie sa deții un serviciu de găzduire VPS sau server dedicat.

Andreea Cioata
>
Andreea Cioata