Schimbare nume domeniu – pot să schimb un nume de domeniu?

Atunci când întâlnești oportunități noi de dezvoltare în online, este normal să te întrebi dacă ideea de schimbare nume domeniu este fezabilă. Cu toate acestea, este important ca identitatea online a business-ului tău să rămână conformă cu activitatea ta. De ce? Citește explicațiile de mai jos.

Schimbare nume domeniu – poate fi posibilă?

Răspunsul este nu. Numele de domenii nu pot fi schimbate după ce le-ai înregistrat.

Odată achiziționate, acestea sunt stocate în bazele de în bazele de date Domain Name System (DNS) și nu mai pot fi modificate. Numele de domenii existente pot fi transferate numai între proprietari.

Pentru a schimba numele de domeniu, va trebui să renunți la acesta și să cumperi unul nou. Noul domeniu poate fi conectat apoi la site-ul tău web.

Creare domeniu nou

La cyber_Folks, îți punem la dispoziție un instrument unic de creare al domeniilor, prin care poți alege un nume disponibil și reprezentativ pentru business-ul tău. Mai întâi, asigură-te că numele de domeniu se poate scrie și citi cu ușurință. De asemenea, numele ar trebui să fie memorabil pentru a capta atenția. Aceste elemente sunt importante pentru a-ți consolida reputația și încrederea pe care ți-o acordă clienții, dar și pentru SEO-ul site-ului tău.

schimbare nume domeniu - generator domenii
Andreea Cioata
>
Andreea Cioata