Procedur─â deblocare IP servere VPS/Dedicate

Suspectezi c─â IP-ul t─âu a fost blocat pe VPS-ul de╚Ťinut ╚Öi/sau dintr-o dat─â site-ul/site-urile/serverul nu mai func╚Ťioneaz─â dintr-o locatie? Exist─â o probabilitate destul de ridicata ca IP-ul t─âu s─â fie blocat din varii motive. Cite╚Öte ├«n continuare pentru a afla mai multe despre procedura de deblocare IP ├«n cazul serverelor VPS/dedicate.

Pași pentru deblocare IP servere:

  • Primul pas spre deblocarea IP-ului este aflarea acestuia. Pentru a-l afla, acceseaz─â http://ip.cyberfolks.ro. Aici se va afi╚Öa o pagin─â, ├«n care ╚Ťi se va spune: IP-ul dumneavoastra este: IP.
  • Copiaz─â acel IP ├«n clipboard ╚Öi, folosind o alt─â conexiune la Internet (este necesar─â o alt─â conexiune fie ea mobil─â sau fix─â, inclusiv VPN, deoarece cea curent─â este blocat─â pe server), de pe care te vei conecta la panoul WHM existent pe serverul t─âu. VPS/Dedicat: https://ipulserverului:2087 sau https://domeniu/whm (Ex.https://domeniulmeu.ro/whm).
Panou WHM
  • ├Än partea din st├ónga vei g─âsi o bar─â de c─âutare, ├«n care vei c─âta dup─â cuv├óntul Firewall. Acolo vei g─âsi, ├«n sectiunea Plugins un plugin numit ConfigServer Security&Firewall. Acceseaz─â acest plugin printr-un click pe numele acestuia.
Deblocare IP servere
  • Navigheaz─â ├«n partea de jos a paginii p├ón─â la cea de-a 4-a sec╚Ťiune, unde vei g─âsi un buton pe care scrie Search for IP. ├Än dreapta acestuia, exist─â o casu╚Ť─â de inserare text.
Deblocare IP servere 2 - adresa IP
  • Aici vei ad─âuga IP-ul copiat anterior (aten╚Ťie s─â nu existe spatii ├«nainte sau dupa ip-ul ├«n sine!) ╚Öi vei ap─âsa pe Search for IP. Dac─â acesta este blocat, vei g─âsi ├«nregistrarea bloc─ârii precum motivul ╚Öi perioada de timeout primit─â.
  • ├Än cazul ├«n care este blocat, va ap─ârea un buton cu fundal verde pe care scrie Unblock IP. Apas─â pe acest buton ╚Öi IP-ul va fi deblocat.
Unblock IP
  • Ulterior, ├«n cazul ├«n care de╚Ťii un IP dedicat/static din partea furnizorului de internet (IPS) po╚Ťi ad─âuga IP-ul ├«n Ignore List pentru a nu ma fi blocat pe viitor. Acest lucru se poate face din plugin-ul men╚Ťionat anterior, sec╚Ťiunea Quick Ignore.
Ignore List
Andreea Cioata
>
Andreea Cioata