Termeni și condiții

Reguli pentru gestionarea datelor tale personale și a cookie-urilor, pentru ca tu să te simți în siguranță.

Prezenta convenție privind „Termenii și condițiile de utilizare a serviciului de găzduire pagini web”, stabilește, care sunt condițiile, în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul cyberfolks.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciul de găzduire sau înregistrare domenii și are valoarea unei convenții încheiate între CYBER_FOLKS SRL (denumit în continuare “furnizor”), în calitatea sa de proprietar și administrator al site-ului și de furnizor al serviciului, și orice persoană care vizitează ori accesează site-ul sau care dorește să utilizeze, în orice mod, sau utilizează efectiv serviciile (denumit în continuare “utilizator sau client”).

Politica de confidențialitate

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum și înregistrarea domeniilor web în numele clienților și conform comenzilor.

CYBER_FOLKS SRL este înregistrată la Autoritarea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 11739 .

CYBER_FOLKS SRL tratează cu responsabilitate protecția datelor tale cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos îți prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care îți oferă posibilitatea de a te informa cu privire la protecția, pe care ți-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.
În calitate de persoană împuternicită̆ (Găzduire Web), din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care tu le-ai stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de tine ca operator. Te asigurăm că datele tale sunt în siguranță, rămân proprietatea ta și sunt stocate doar pe servere din România. Sistemul de backup este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

Înregistrarea și alte informații despre cont

Când te înregistrezi pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre tine:

 • prenume,
 • nume,
 • adresa de e-mail,
 • data nașterii,
 • localitatea de domiciliu,
 • CNP,
 • datele de identificare din buletin,
 • numărul de telefon.

În funcție de alegerile pe care le faci în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, poți opta pentru următoarele date personale suplimentare: datele cardului tău de credit în cazul în care dorești să furnizezi această informație, precum și contul IBAN.

Comunicare prin funcția de chat de pe platforma noastră

Când utilizezi funcția de chat pentru a comunica cu noi, colectăm informațiile pe care alegi să le oferi prin intermediul acestei funcții.

Înainte de a accepta acești termeni și condiții îți recomandăm să citești întreaga „Politică de confidentialitate”.

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta, atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea site-ului ori utilizarea, în orice mod, a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, deschiderea unui cont la cyberfolks.ro ori utilizarea, în orice mod, a serviciului, constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricărei prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificari ulterioare, care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nici o altă formalitate. Nu vindem servicii de gazduire web persoanelor sub 18 ani.

1. Politica de conținut

Este interzisă publicarea pe serverele furnizorului de conținuturi sau trimiteri (links) către astfel de conținuturi care: (I) încalcă ori prejudiciază, în orice mod, drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au conținut obscen sau pornografic sau de natura violentă; (III) au conținut defăimător sau calomnios; (IV) au conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) conțin viruși, cai troieni sau altele similare; (VI) conțin software piratat sau se adresează celor, care piratează software ori practică orice activități similare. Este, de asemenea, interzisă utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

2. Scripturi interzise

 1. Scripturi pentru proxy, anonimizator
 2. Scripturi pentru IRC
 3. Scripturi de top site-uri
 4. Scripturi de jocuri online (se exclud joculețe în flash)
 5. Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis e-mailuri nesecurizat
 6. Torrent tracker
 7. Chat room-uri care consumă excesiv resurse și chaturi WAP
 8. PhpShell și scripturi similare pentru executarea de comenzi.

Orice încercare de a aduce prejudicii serverelor sau clienților este strict interzisă. Orice activitate care afectează buna funcționare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limitează la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente și/sau de durată ) va fi considerată abuz și va fi apreciată ca o încercare de prejudiciere a celorlalți clienți colocați. Consumul maxim acceptat pentru site-uri este de 5% CPU , 5% MEM și 1.5% MYSQL, iar procesele pot să consume maxim 10% CPU, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

3. E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de noi va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs. Pot fi operate liste e-mail în condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje, și se publica în toate mesajele procedura de retragere din liste.
Fiecare cont de găzduire este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 400 de email-uri într-un interval de 60 de minute, această limită este de 50 e-mail-uri pe oră în cazul trimiterilor neautentificate prin scripturi PHP.

Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masivă de e-mail-uri determină consumarea masivă a resurselor unui server, aceasta având un impact negativ asupra calității serviciilor recepționate de clienți. Prima încălcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediată a contului de găzduire.

Pachetul de găzduire _IN are o limită orară de 200 de e-mailuri, din motive ce țin de nivelul scăzut de resurse alocat acestui pachet, fiind destinat, în special, pentru pagini de prezentare, portofoliu, blog și nu pentru comunități online de tip forum sau magazine online.

Limita pachete noi:

 • cyber_IN – 200 de e-mailuri / oră
 • cyber_UP – 200 de e-mailuri / oră
 • cyber_GO – 300 de e-mailuri / oră
 • cyber_FLY – 400 de e-mailuri / oră

Pe pachetele de găzduire shared nu se permite trimiterea de mass emailing, newslettere etc.

4. Utilizarea resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmări consumul de resurse de pe server. Dacă un cont utilizează o cantitate foarte mare de resurse de pe server, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta în această privință. În cazul în care un cont utilizează o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor, bandă internet), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat, fără informarea prealabilă, pentru a menține bună funcționare a serverului.

Clienții pot să solicite îmbunatățirea pachetului sau mărirea temporară a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului să ne contacteze din timp pentru a solicita mărirea resurselor, pentru a evita, astfel, suspendarea contului.

Serverele VPS sau dedicate oferă uplink pana la 1Gbps însă lățimea de bandă alocata este pentru o utilizare rezonabila de pana la 5 TB luna. La depășirea traficului de 5TB / luna se vor putea achiziona pachete de trafic aditional la un cost de 60 euro / 100Mbps garantat. În cazul în care nu se upgradează lățimea de bandă și consumul este constant peste 100Mbps, serverul va fi limitat permanent la un nivel de bandă de maxim 50 Mbps.

Pachetele de găzduire web și reseller nu pot găzdui fișiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fisiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de găzduire gratuită, WordPress MU. Pachetele de găzduire shared sunt pentru o utilizare în limita resurselor serverului CPU, MEM, disk, permise conturilor de găzduire shared, și în limita de banda de 20 Mb/s.

Prin utilizarea sistemului CloudLinux, conturile de găzduire shared sunt limitate la un anumit nivel de resurse, cum ar fi : 20 de procese simultane, 256MB RAM sau 20% CPU pentru procesele făcute de site. Aceste limite pot varia, în funcție de pachetul de găzduire utilizat, în funcție de nivelul de resurse, pentru care este recomandat, astfel:

 • Pachetul Basic este recomandat pentru un nivel de maxim 15% CPU, 10 procese simultane și maxim 100 MB RAM
 • Pachetul Personal este recomandat pentru un nivel de maxim 20% CPU, 15 procese simultane și maxim 200MB RAM
 • Pachetul Business este recomandat pentru un nivel de maxim 25% CPU, 20 procese simultane și maxim 300MB RAM
 • Pachetul Ultimate este recomandat pentru un nivel de maxim 40 % CPU, 25 de procese simultane și maxim 400 MB RAM
 • Pachetul Complete este recomandat pentru un nivel de maxim 60% CPU, 30 de procese simultane și maxim 500MB RAM

– Noile pachete din 3 Aprilie 2015:

 • Pachetul Start HDD este recomandat pentru un nivel de maxim 15% CPU, 10 de procese simultane și maxim 256 MB RAM
 • Pachetul Personal SSD este recomandat pentru un nivel de maxim 25% CPU, 15 de procese simultane și maxim 256 MB RAM
 • Pachetul Business SSD este recomandat pentru un nivel de maxim 50% CPU, 20 de procese simultane și maxim 512 MB RAM
 • Pachetul Power SSD este recomandat pentru un nivel de maxim 75% CPU, 30 de procese simultane și maxim 1024 MB RAM

– Noile pachete din 11 Mai 2017:

 • Pachetul Plus SSD este recomandat pentru un nivel de maxim 2.2 Ghz CPU / 100% CPU , 30 de procese simultane și maxim 1024 MB RAM
 • Pachetul Gold SSD este recomandat pentru un nivel de maxim 4.4 Ghz CPU / 200 % CPU , 40 de procese simultane și maxim 1536 MB RAM

– Noile pachete din Noiembrie 2020:

 • Pachetul Starter este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 100 procese simultane și maxim 2 GB RAM
 • Pachetul Essential este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 200 procese simultane și maxim 3 GB RAM
 • Pachetul Professional este recomandat pentru un nivel de maxim 2 CPU, 200 procese simultane și maxim 4 GB RAM
 • Pachetul Premium Small Business este recomandat pentru un nivel de maxim 3 CPU, 300 de procese simultane și maxim 4 GB RAM

Pachetul Black Friday 2020 este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 50 de procese simultane și maxim 1 GB RAM

 Noile pachete din Februarie 2021:

 • Pachetul Student este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 50 procese simultane și maxim 1 GB RAM
 • Pachetul Blogger este recomandat pentru un nivel de maxim 2 CPU, 100 procese simultane și maxim 2 GB RAM
 • Pachetul Company este recomandat pentru un nivel de maxim 3 CPU, 200 procese simultane și maxim 3 GB RAM
 • Pachetul Web Developer este recomandat pentru un nivel de maxim 6 CPU, 300 de procese simultane și maxim 6 GB RAM

*Promoția pentru noile pachete din Februarie 2021 este valabilă doar la primele comenzi plasate pe o durată de 1 sau 3 luni. Această reducere nu se aplică la achiziția pachetului pe o altă perioadă decât cea menționată.

Codul promoțional nu se mai aplică după comandarea pachetului de găzduire, nici la prelungirea acestuia. IMPORTANT! Reducerea nu se aplică în cazul upgrade-urilor de la pachetele existente. În aceste situații se va achita prețul integral al pachetului.  

 Noile pachete din Februarie 2023:

 • Pachetul cyber_IN! este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 40 procese simultane și maxim 1 GB RAM
 • Pachetul cyber_UP! este recomandat pentru un nivel de maxim 2 CPU, 60 procese simultane și maxim 2 GB RAM
 • Pachetul cyber_GO! este recomandat pentru un nivel de maxim 3 CPU, 80 procese simultane și maxim 3 GB RAM
 • Pachetul cyber_FLY! este recomandat pentru un nivel de maxim 6 CPU, 100 de procese simultane și maxim 6 GB RAM

*Promoția pentru toate pachetele este valabilă doar la primele comenzi plasate pe o durată de 1 sau 3 luni. Această reducere nu se aplică la achiziția pachetului pe o altă perioadă decât cea menționată.

Clienții care depășesc nivelul de consum pentru o perioadă mai mare de câteva zile, vor fi anunțați de către departamentul tehnic, în vederea optimizării site-ului sau pentru trecerea la un plan compatibil cu nivelul de consum efectuat.

Conturile de găzduire aflate pe un cont de reseller au inclus un consum de maxim 1 CPU si 1 GB RAM; depășirea acestui nivel, necesită trecerea conturiilor respective pe planuri de gazduire individuale.

5. Serviciul de acces la versiuni PHP End of Life furnizat de cyberfolks.ro

Cyberfolks.ro poate oferi posibilitatea de a accesa versiuni mai vechi (end of life) ale PHP. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica compatibilitatea acestor versiuni cu propriile aplicații și proiecte.

Accesul la versiunile anterioare de PHP, ce nu mai sunt suportate oficial, presupune efectuarea plății unei taxe lunare/anuale în conformitate cu tarifele specificate pe site-ul nostru.

În cazul în care apar vulnerabilități ce pot afecta integritatea și securitatea datelor și a echipamentelor, versiunile PHP afectate vor fi dezactivate fără o notificare prealabilă.

Calendarul de suport al versiunilor de php poate fi regăsit accesând https://www.php.net/supported-versions.php.

6. Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informațiilor de contact din panoul de control de facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem fi trași la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.

Clientul este responsabil pentru menținerea, în condiții de securitate, a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile.

7. Răspundere limitată

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul, care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legatură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declară că înțelege și acceptă că, în orice situații în care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor, nu va putea depăși în niciun mod și în niciun caz, suma totală a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator, furnizorului.

8. Backup

Backupurile pentru serviciile de găzduire shared și reseller sunt făcute de catre noi zilnic, atât la fișiere , căsuțe de e-mail, cât și la baza de date, pe un server extern, și sunt păstrate minim 5 zile. Totuși, nu oferim nici o garanție pentru integritatea backup-urilor. Sfătuim toți clienții să downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la opțiunea Backup. Clienții de VPS și Servere Dedicate nu beneficiază de backup gratuit, decât dacă în ofertă este inclus acest lucru, și în acest caz trebuie să se asigure periodic că serviciul de backup funcționează corect pe severul administrat.

Furnizorul nu este responsabil, în nici un mod, pentru pierderea informațiilor găzduite ca urmare a acțiunilor utilizatorilor sau din cauza erorilor existente în aplicațiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul și nu este pus la dispoziție de către furnizor, fiind dezvoltat și oferit de către Cpanel.net.

9. Garanția uptime

Serviciul oferit de cyberfolks.ro garantează un uptime mediu al serverelor de 99.9 % .

Excepțiile sunt următoarele:

 • situații de forță majoră, în care noi nu putem avea nici o influență, cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corectă a unui software oferit de altă sursă (scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.
 • lucrări de întreținere anunțate sau în situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
 • domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate cyberfolks.ro.
 • probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

10. Programe care rulează în Background

Nu permitem utilizarea programelor care rulează încontinuu în background. Permitem programelor să opereze în background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera în background.

11. Cron Jobs

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 15 minute.

12. Scripturi CGI

Scripturile CGI pot fi utilizate de către clienții noștri, fiind o parte inclusă în serviciile oferite, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta în mod negativ performanța serverului sau integritatea rețelei, poate fi oprit fără preaviz.

13. Chat Room

Nu permitem folosirea de Chat Room-uri proprii fiecărui client pe serverele noastre, din cauza cerințelor deosebite ale acestor programe.

14. Instalări de servicii suplimentare

În cazul în care scriptul pe care dorești să îl folosești necesită activarea altor programe software pe server, cyberfolks.ro nu este obligat să instaleze acele programe, decât în cazul în care consideră că activarea acestora ar influența pozitiv stabilitatea sau securitatea serverului. În acesta intră și modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere.
Orice cerere de upgrade la cont (spațiu / trafic / alt pachet) se face prin email sau ticket de suport cu cel puțin 24 ore înainte de modificare. Nu ne asumăm nicio răspundere dacă nu se face upgrade la cont și se termină traficul site-ului sau spațiul. Clientul poate verifica în permanență resursele alocate în panoul de control – Cpanel.

15. Notificări și anunțuri

cyberfolks.ro își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

16. Termene de plată și facturare

Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor noastre în avans față de perioada de timp în care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin e-mail și o versiune printabilă se va pune la dispoziția clientului în panoul de client. Clienții trebuie să achite contravaloarea facturii în avans la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 5 zile lucrătoare de la data emiterii facturii proforme.
Clienții care doresc închiderea unui cont de găzduire sau al oricărui serviciu achiziționat trebuie să trimită o notificare pe e-mail, cu cel puțin 5 zile înainte de data scadentă, altfel factura emisă va trebui achitată pentru minim o lună.
Prețurile afișate în Euro sunt calculate în RON, la cursul standard ING de vânzare EUR din data de 10 a fiecarei luni, conform legislației, toate facturile și plățile sunt procesate în RON. Pentru fiecare zi de întârziere a plății după data scandentă se percep penalizări de 0.5%/zi .

În situatia în care se depășesc 30 de zile de neplată și contul este șters de pe server, clientul poate solicita repunerea site-ului dintr-un backup mai vechi; dacă acest lucru va fi posibil, se va taxa cu o sumă în funcție de serviciul deținut anterior, doar dacă s-a finalizat cu succes recuperarea site-ului, iar prețurile sunt următoarele:

 • Pachet singular shared – 30 euro + TVA euro / cont cPanel/Plesk
 • Pachet reseller shared – 30 euro + TVA / refacere cont + 5 euro + TVA / cont cPanel
 • Pachet VPS fără administrare – 60 euro + TVA / server
 • Pachet VPS panou cPanel/Plesk până in 10 conturi cPanel/Plesk – 60 euro + TVA
 • Pachet VPS panou cPanel/Plesk peste 10 conturi cPanel/Plesk – 120 euro + TVA

17. Prelungirea domeniilor oferite gratuit la oferte

Pentru prelungirea domeniilor oferite gratuit în cadrul unei oferte, se va plăti taxă normală de înregistrare a unui domeniu. În cazul în care se dorește transferul unui domeniu oferit gratuit, în primul an de înregistrare, către alt registrant, clientul va achita valoarea domeniului primit gratuit.

18. Regulile de înregistrare a domeniilor

a. Regulile de înregistrare a domeniilor .RO

Domeniile înregistrate pe perioadă numită ”pe viață” sau “nelimitat”, vor achita taxă de mentenanță anuală la data expirării (domeniile mai vechi de 5 ani) începând cu 01.03.2018.

Până la data de 10.02.2018, domeniile înregistrate pe perioada numită “pe viață”, aveau o perioadă de valabilitate nedeterminata, atâta timp cât ROTLD nu a introdus o taxă anuală. Aceste domenii .ro s-au înregistrat în serviciul WHOIS,  pe datele clientului din comandă (10 ani în sistemul de comanda = “pe viață”).

Până la data de 10.02.2018, domeniile .ro înregistrate pe perioada de 1 an, numite domenii .RO anuale, s-au înregistrat în WHOIS cu datele companiei NET DESIGN SRL, conform contractului de înregistrare al ROTLD, pentru domeniile .ro anuale.

Domeniile .ro anuale înregistrate pe NET DESIGN SRL pot fi transferate pe datele clientului începând cu 01.03.2018 dacă se va achita taxa de transfer de 5 euro + TVA pe lângă costul de prelungire cu 1 an al domeniului.

Un domeniu poate fi transferat doar în perioada activă, nu poate fi transferat dacă acesta este expirat.

Toate înregistrările de domenii .RO se supun regulilor de înregistrare stabilite de către ROTLD și se găsesc astfel:

– http://rotld.ro/ –> Domenii .ro –> Reguli de înregistrare

b. Regulile de înregistrare a domeniilor .EU

Domeniile .EU se înregistrează conform regulilor EURID din link-ul de mai jos:

– http://www.eurid.eu/files/docs/reg_pol_RO.pdf

c. Regulile de înregistrare a domeniilor .ES

Prelungirea domeniilor .es trebuie efectuată cu minim 6 zile înainte de data de expirare a acestuia, în caz contrar va fi nevoie de plata unei taxe de restaurare.

d. Regulile de înregistrare a domeniilor .HU

Prelungirea domeniilor .hu trebuie efectuată cu minim 30 zile înainte de data de expirare a acestuia, în caz contrar va fi nevoie de plata unei taxe de restaurare.

19. Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului în termen de 5 zile de la emiterea de către furnizor a facturii proformă, vor fi suspendate până la încasarea plății sau până la data efectuării plății, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai după confirmarea efectuării plății.

Furnizorul va putea redeschide conturile închise pentru neplata tarifelor numai după plata integrală a tututor sumelor datorate de către utilizator.

În cazul în care domeniul este suspendat sau șters pentru neplată sau pentru renunțarea la serviciile cyber_Folks, va redirecta domeniul spre o pagină parcată, până administratorul domeniului își va modifica serverele dns.

20. Garanția – banii înapoi în 30 de zile

Fiecare client de găzduire al CYBER_FOLKS SRL beneficiază de o garanție de 30 de zile. Dacă în această perioadă nu ești complet satisfăcut de calitatea serviciului de hosting, poți solicita și primi înapoi banii plătiți în avans.

Următoarele servicii nu sunt incluse în Garanția de 30 de zile: taxele pentru înregistrarea numelor de domeniu (naționale și/sau internaționale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, licențele cPanel, Webuzo, Litespeed, Plesk și orice altă licență activată, serviciile comandate în calitate de reseller și orice alte taxe achitate pentru servicii opționale / speciale, altele decât cele din oferta standard.

În cazul în care anularea contului se datorează încălcării de către client a prezentelor termeni și condiții, nu se va efectua rambursul.

Garanția de rambursare a plății, în termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplică și nu se va efectua în cazul în care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de găzduire, care constituie subiectul cererii de rambursare.

Plățile prin SMS nu sunt rambursabile .

21. Suport tehnic

Fiecare client de găzduire shared si reseller, sau client care a cumparat un domeniu sau certificat SSL, beneficiaza de suport tehnic gratuit.

Următoarele servicii nu includ suport tehnic standard: serverele vps fără management și serverele dedicate, care nu au un plan de asistență tehnică. CYBER_FOLKS SRL pune la dispozitia clienților, care achiziționează aceste pachete de servicii și planuri de asistență tehnică la un cost suplimentar, conform ofertei prezente pe pagina fiecarui serviciu.

Suportul tehnic pentru migrarea serviciilor, indiferent ca este inclus sau platit, este asigurat exclusiv în zilele lucratoare, de luni pana vineri inclusiv. În zilele de weekend, sâmbătă si duminică, nu se efectuează migrări de conturi.

22. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a face adăugări, anulări sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, prețuri și pe site oricând, informarea făcându-se prin intermediul site-ului sau panourilor de control ale clienților.