Ce este
WordPress-ul?

Creare ușoară de pagini bune!

WordPress-ul este cel mai popular software gratuit din lume, care îți permite să creezi, cu ușurință, un magazin, blog, site web. Uite, cât este de simplu!

WordPress – 60 secunde și gata!

WordPress – un magazin cât ai zice „pește”!

WordPress-ul îți permite lansarea unui site web, blog sau magazin instantaneu. Este suficient să instalezi pluginul WooCommerce (gratuit), configurezi funcțiile de bază, ajustezi designul grafic și ești gata să începi să introduci produse în magazinul tău!

58,870 pluginuri – pentru fiecare ocazie!

WordPress-ul este dezvoltat printr-un sistem de pluginuri ușor de instalat, care îndeplinesc diferite funcții. Magazin online? Integrare cu Facebook? Cod pentru Google Analytics? În WordPress vei găsi un plugin pregătit pentru aproape orice sarcină.

WordPress facilitează schimbarea temei în orice moment

În WordPress poți alege orice temă pentru site-ul tău și să o personalizezi în funcție de nevoile tale. Conținutul și aspectul funcționează separat, așa că le poți schimba independent.

Exemple de pagini în WordPress

Ce este WordPress-ul? Exemple de pagini în WordPress

WordPress – cum să începi aventura?

Pentru a începe aventura cu WordPress, ai nevoie de un server, pe care să poți rula acest sistem gratuit. Din fericire, avem în oferta noastră astfel de servere, pe care vei instala WordPress-ul foarte ușor.

Înainte să începi – vei avea nevoie de propriul tău nume de domeniu. Aceasta este adresa ta proprie și independentă pe Internet, sub care va fi vizibil magazinul, blogul sau site-ul tău web. Poți transfera munca ta, în orice moment, pe un alt server, către un alt operator – poți direcționa domeniul către alt server.

WordPress-ul în sine este un software gratuit. Îl poți instala manual sau printr-un mecanism automat disponibil pe serverele noastre.

Un magazin propriu în WordPress

Este simplu! Tot ce ai nevoie, pentru a-ți începe aventura cu propriul magazin în WordPress este pluginul gratuit WooCommerce. Acesta este un software popular. Pe Internet vei găsi o mulțime de sfaturi legate de acest subiect.

Datorită propriului tău magazin, poți pregăti totul, așa cum îți dorești – fără să plătești comisioane suplimentare pentru expunerea produselor. Decide singur, ce operatori de plată și curieri îi vei oferi clienților tăi. Bucură-te de libertatea propriei afaceri, fără a fi dependent de marii jucătorii de pe piață.

În cazul serverelor noastre, magazinul tău va câștiga o viteză de încărcare excepțională și multe instrumente de protecție suplimentară împotriva posibilelor atacuri, iar backupul comenzilor va fi făcut la fiecare câteva ore.

Site-ul companiei în WordPress

WordPress-ul nu este doar despre bloguri și magazine online, ci și despre multe companii de servicii în România. Ai o cafenea, un birou de contabilitate sau ești fotograf? WordPress-ul este instrumentul perfect pentru a crea un site web independent de Social Media, care va fi întotdeauna al tău!

Formulare de contact, meniuri, portofoliu, blogul companiei, lista prețurilor, conținut, care să angajeze clienții tăi – pe toate le poți avea în WordPress, fără să-ți faci griji pentru riscul de a pierde brusc accesul în contul de pe o rețea socială. Site-ul tău pe WordPress – este doar al tău, tu faci regulile!

Gestionare blog în WordPress

Te gândești la blogging? Nu te gândi prea mult, pornește WordPress-ul și bucură-te de blogul tău în doar câteva minute. Acest tip de blog, spre deosebire de platformele „rapide” și de Social Media, este doar al tău!

Îl poți muta oricând între operatorii de server, îi poți schimba tema, ai confortul de a publica mai mult conținut, îl poți integra cu rețelele sociale – verifică singur!

90% dintre pagini rulează în WordPress.
Începe să scrii istoria ta!

Începe să creezi site-ul tău web de la înregistrarea domeniului – a numelui, sub care vei fi vizibil pe Internet. Alege găzduirea – adică serverul, pe care se va afla pagina ta. Dacă vei avea nevoie de ajutor – poți conta pe noi! Pu și simplu scrie-ne pe chat, iar noi vom fi bucuroși să te ajutăm să creezi primul tău site sau magazin.

1. Alegi un nume de domeniu disponibil.

2. Activezi un pachet de găzduire WordPress.

3. Te loghezi în contul creat.

4. Treci în panoul paginii tale web.

5. Editezi pagina, elementele grafice, intrările.

WordPress – .org sau .com?

În WordPress.org vei instala WordPress-ul gratuit, sub domeniul și serverul achiziționat de la compania de găzduire. Ai control deplin și ești proprietarul site-ului.

WordPress.com este un serviciu contra-cost, care integrează software-ul și hostingul. Abonamentele mici au limitări funcționale – nu poți instala pluginuri, nu poți rula un magazin etc.

Câte pagini funcționează în WordPress?

WordPress-ul este o alegere foarte bună ca bază pentru un site web. Va fi o opțiune bună atât pentru o pagină web mică de cârți de vizită, cât și perntru una mare și complexă.

Poți începe să lucrezi în WordPress fără a avea abilități tehnice și poți crea un site web simplu. Merită să remarci și comunitatea uriașă a WordPress-ului.

Tehnologia WordPress

Instrument pentru blogging, site-ul companiei sau un magazin online? Poți crea totul în WordPress. Vei adăuga, cu ușurință, pagini, intrări și file noi, iar la conectarea cu WooCommerce, vei creea un magazin profesional cu produsele tale.

WordPress funcționează pe o găzduire, ce acceptă PHP. Pentru a funcționa, are nevoie de o bază de date eficientă. Datorită faptului că WordPress-ul este un open source – mulți oameni au avut o contribuție foarte mare în funcționarea acestui software.

Cu ajutorul temelor WordPress, poți ajusta site-ul web nevoilor tale. Poți schimba culorile, adăuga fotografii, crea propriile meniuri, slidere sau categorii de produse și servicii. Cu ajutorul creatorului de site-uri web și funcționalității „drag and drop”, poți personaliza pagina ta în timp real.

WordPress – cele mai frecvente întrebări

Categoric nu! În prezent, toată pagina poate fi accesată folosind doar interfața browserului. Este suficient să citești totul atent. În cazul unor teme și pluginuri preinstalate – poate fi necesară cunoașterea limbii engleze. Este posibil, ca unele servicii suplimentare, mai puțin populare, să nu aibă traduceri proprii.

WordPress-ul este sigur. Securitatea sa se bazează pe mai multe aspecte. Oameni din întreaga lume lucrează la dezvoltarea acestui software open ource. Software-ul WordPress, de ceva timp încoace, se actualizează în mod automat la cea mai recentă versiune. Securitatea WordPress depinde, în mare măsură, de instalarea regulată a actualizărilor site-ului web – atât a WordPress-ului în sine, cât și a instrumentelor adiționale – a temelor și pluginurilor. Instalarea unui număr mare de pluginuri sau instalarea de pluginuri de origine necunoscută – poate scădea nivelul de securitate al WordPress-ului tău.

Da, WordPress-ul este complet gratuit! Poți în voie să-l inslatezi pe server, să-l refaci parțial sau complet!

Da, foarte multe teme WordPress sunt gratuite! Vizitează site-ul oficial WordPress, pentru a vedea lista șabloanelor – https://ro.wordpress.org/themes/
În prezent, sunt disponibile 3963 de teme. Cu siguranță, vei găsi foarte repede una, care se va potrivi viziunii tale. Există și teme contra-cost – se disting prin anumite suplimente încorporate – cum ar fi editori de conținut avansați și de slidere. Toate acestea pot fi efectuate fără a cheltui bani, dar necesită mai mult timp.

Da! La momentul actual, pe pagina https://ro.wordpress.org/plugins/ se află câteva mii de module pentru WordPress. Acestea extind capacitățile WordPress-ului cu funcții suplimentare – cum ar fi un slider, magazin online, multilingvism, îmbunătățirea SEO sau a vitezei de încărcare a paginii. Este imposibil de enumerat chiar și o fracțiune din funcționalitățile, care pot fi realizate cu aceste pluginuri.

Există pluginuri, care au versiunile lor gratuite în colecția oficială de module și există echivalente contra-cost pe site-urile producătorilor. Acestea au, adesea, funcții suplimentare, dar utilizarea lor nu este necesară – uneori fac însă munca mai ușoară.