Cand intri pe site-ul Gazduire.ro, la pagina de servicii de gazduire, vezi printre caracteristicile enumerate ale hostingului Gazduire.ro, cele legate de e-mail: suport 24/7, acces e-mail securizat (criptat), alias e-mail nelimitat, raspuns automat la e-mail si listele de e-mail.
Si, pentru ca, in urma unui top al celor mai frecvente intrebari primite pe adresa de suport, intrebarea „Ce fac in cazul in care casuta de e-mail este plina si nu mai pot primi e-mailuri” a fost cel mai des primita, vom incepe seria de blogposturi prin care sa va oferim suport, cu raspunsul la problema cu e-mailul.

In cazul in care casuta ta de e-mail este plina si nu mai poti primi mesaje, ai doua solutii:

  1. Fie te conectezi la panoul de control -> sectiunea E-mail -> Administrare conturi si modificarea spatiu alocat casutei de e-mail, marind capacitatea casutei.
  2. Sau eliberezi spatiul din contul de e-mail prin stergerea e-mailurilor vechi sau prin descarcarea lor pe calculator, utilizand un client de e-mail precum Outlook Express, Microsoft Outlook, Thunderbird etc.

Pe langa situatia descrisa mai sus, in care casuta de e-mail este plina, o alta intrebare primita la adresa de contact, legata tot de functionarea e-mailului pe serverele Gazduire, suna cam asa „Nu mai primesc email-uri de cateva zile, desi sunt sigur ca au fost trimise catre mine. Ce se poate face?

Si intr-o astfel de situatie, explicatia este limita de spatiu alocata casutei de e-mail, care poate fi marita de catre clientii Gazduire.ro, asa cum precizam si mai sus, prin interfata CPanel.

Un alt motiv pentru care nu vedeti e-mailurile ar putea fi acela ca ele sunt recunoscute ca SPAM si sunt sterse in cazul in care ati setat din interfata Cpanel/ Mailscanner steargerea SPAM-ului. Cum puteti rezolva situatia – permitand e-mailurile de tip SPAM, marcate ca LOW.

>
Adrian Chiruță
Scopul meu este de a oferi servicii perfecte pentru cei care doresc să își stabilească prezența online. Cred că este esențial ca experiența clientului să depășească așteptările și de aceea mă dedic să asigur că fiecare aspect al proiectului este executat la cel mai înalt standard.

Adaugă comentariul

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Cauți mai departe?