Servere Dedicate

Ai nevoie de mai multe resurse?

Alege un server dedicat, atunci când hostingul shared nu mai este suficient. Bucură-te de putere maximă și spațiu deplin.

ds_IN!_v2
Pentru startup-uri și site-uri mari
Capacitate
2 x 2 TB SSD
179.99 214.19 € / lună - 6%
169 99 € / lună 202 29 € / lună line
CPU 28 Cores (56 HT)
RAM 96 GB
  • IP dedicat
ds_UP!_v2
Pentru proiecte IT și aplicații web
Capacitate
2 x 2 TB SSD
299.99 356.99 € / lună - 3%
289 99 € / lună 345 09 € / lună line
CPU 36 Cores (72 HT)
RAM 96 GB
  • IP dedicat
Alegerea clientului
ds_GO!_v2
Pentru magazine mari și servere de e-mail
Capacitate
2 x 2 TB SSD
339.99 404.59 € / lună - 3%
329 99 € / lună 392 69 € / lună line
CPU 44 Cores (88 HT)
RAM 128 GB
  • IP dedicat
ds_FLY!_v2
Pentru CRM și servicii internaționale
Capacitate
2 x 2 TB SSD
469.99 559.29 € / lună - 2%
459 99 € / lună 547 39 € / lună line
CPU 48 Cores (96 HT)
RAM 256 GB
  • IP dedicat

Servere dedicate – modifică resursele în orice moment, după cerințele proiectului tău

Upgrade la performanța serverului

Toate serverele din ofertă au posibilitatea de upgrade al nivelului de memorie RAM sau a părții de stocare cu discuri clasice sau SSD-uri. În funcție de server, se poate face upgrade până la 4 discuri în RAID hardware sau software și până la 48 GB RAM pentru serverele enterprise. Îți oferim posibilitea să mărești lățimea de bandă la 1Gbps la serverele multi-procesor și să achiziționezi IP-uri suplimentare pentru serverul tău.

Upgrade la HDD sau SSD

Ai nevoie de mai mult spațiu de stocare? Adaugă un plus de stocare, atunci când resursele intițiale nu îți mai satisfac cerințele. Dintr-o gamă variată, oricând poți opta pentru un upgrade de până la 1 TB pentru HDD-urile clasice și până la 240 GB pentru SSD-urile ultra-rapide.

Adaugă disc suplimentar și configurează RAID

Ca să îmbunătățești performanța unui server, sau pur și simplu să îl protejezi împotriva pierderilor de date, cea mai puțin costisitoare metodă este configurarea hard diskurilor într-o matrice RAID. La cyber_Folks ai posibilitatea de a adăuga până la 4 discuri suplimentare.

IP-uri suplimentare sau upgrade la port gigabite

Cu siguranță vei întâlni situații în care vei avea nevoie de o adresă IP dedicată sau de mărirea lățimii de bandă. Fie că e vorba de instalarea unui SSL, pentru a trimite mai multe e-mailuri sau doar pentru propulsarea în clasamentul browserului – ți-l vom aloca în doar câteva momente!

Suplimentează memoria RAM la server

Capacitatea de stocare a memoriei RAM şi viteza influenţează semnificativ performanţele serverului. În funcție de amploarea proiectului pe care îl rulezi, n-o să poți spune niciodată că ai prea multă memorie RAM. Uneori e posibil să nu-ți satisfacă cerințele. Monitorizează procesele serverului, optimizează și suplimentează memoria RAM dacă este cazul.

Panou de control și backup

Optează pentru cele două servicii, care îți oferă autonomie, flexibilitate și siguranță. Poți alege panoul de control ce îți oferă cea mai mare cantitate de caracteristici și automatizări din industria hostingului și serviciul de backup ce îți asigură siguranța și protecția datelor, prin replicarea şi sincronizarea lor în mod repetat.

Licență cPanel

E atât de simplu să îți poți gestiona site-urile, domeniile și fișierele dintr-o singură locație. Îți punem la dispoziție cel mai bun instrument pentru managementul serverului – conceput pentru a fi intuitiv și simplu de utilizat, panoul de control cPanel îți oferă acces la o gamă largă de funcţionalităţi. Cost afișat în limita a 100 conturi cPanel.

– 55.95 € lunar

Backup profesional

Serviciul de backup profesional incremental realizează câte o copie zilnică a fișierelor si datelor, care se păstrează câte zile îți dorești pe server. Execută backup la nivelul întregului server, așa că poți sta linișit că nu vei pierde date în cazul unor eventuale probleme.

– de la 15 € lunar

Servere dedicate – monitorizare server și suport tehnic

Servere dedicate - monitorizare SEO și suport tehnic

Indiferent că ești începător sau experimentat în administrarea și managementul unui server, noi suntem aici în caz că ai nevoie. Garantăm un răspuns prompt și eficient, care să ducă la o soluționare cât mai rapidă a cerințelor tale. Pentru o monitorizare în timp real a performanței serverului și notificări automate pe propria adresă de e-mail, LibreNMS este soluția ideală.

Monitorizare completă server, LibreNMS

Monitorizează-ți în timp real performanța serverului, prin sistemul automat de notificare LibreNMS. Conceput cu o interfață intuitivă, oferă o perspectivă simplă, inteligentă și rapidă: update-uri în timp real, consum procesor, memorie, disc sau activitate rețea. Primești alerte pe mobil și e-mail dacă apare ceva în neregulă pe serverul tău.

8 € lunar

Management server și suport tehnic standard

E normal ca uneori să ai nevoie de ajutor. Din acest motiv, poți apela cu încredere la echipa de suport tehnic oricând, în intervalul orar 8-20, de luni până vineri. Poate vei avea nevoie de configurare module php, apache, mysql sau instalarea softului de backup – suntem aici pentru tine.

45 € lunar

Management server și suport tehnic business

Nu ai timp sau nu deții cunoștințele necesare de management ale unui server? Fii fără griji și lasă echipa de experți tehnici să o facă în locul tău: vei beneficia de suport tehnic non-stop! Deoarece cerințele tale sunt prioritare, unul dintre tehnicieni va fi disponibil tot timpul pentru a-ți răspunde solicitării.

75 € lunar